Storm King në Fortnite është bërë nerf
Lëvizje mjaft e shpejtë kjo. Storm King, praktikisht armiku më i ri gjigand në Fortnite, erdhi pardje me update-in e ri të lojës. Shumë lojtarë mund të thonin se ishte e pamundur të përballeshe me të dhe duket se sa…
Guida për sfidat e Fortnite Fortnitemares
Ja si t'i përmbushni sfidat e Fortnitemares. Eventi i limituar për këtë Halloween në Fortnite, Fortnitemares erdhi në lojë në 29 tetor, për t'i futur të gjithë në atmosferë festive me Halloween cosmetics dhe skins, por edhe duke shtuar një…
Kur do të fillojë Fortnitemares 2019?
Nëse nuk keni se çfarë të bëni gjatë Halloween dhe jeni në humor për pak atmosferë festive, gjasat janë që do ta kaloni kohën duke luajtur Fortnitemares. Tetori po vjen drejt fundit dhe një nga festat më të bukura të…