Kjo është lista e updates në Call of Duty: Modern Warfare dhe Warzone
Sigurohuni që të shikoni mods-at e reja të lojës Infinity Ward ka përditësuar lisën nëpër Call of Duty: Modern Warfare dhe Warzone sot. Një mod i ri Team Deathmatch vetëm për snajperë është shtuar në multiplayer dhe listat speciale të…
Lojtarët e Call of Duty: Warzone kanë gjetur fantazma përreth Verdansk
Armiqtë nuk janë e vetmja gjë për të cilën duhet të shqetësoheni Përditësimi Haunting in Verdansk në Call of Duty: Warzone ka shtuar shumë content drithëruese rreth hartës. Lojtarët kanë hasur frikë kërcimi kur hapin arka dhe versioni natën i…
Halloweeks, Payload Mode dhe më shumë në Update 0.15.0 të PUBG Mobile
Update 0.15.0 është i disponueshëm për tu luajtur tani në PUBG Mobile, duke sjellë veçori të reja në battle royale-in e lojës dhe një transformim të mode-it Survive Till Dawn. Më në fund, 'ledge grab' vjen në PUBG Mobile Në…