Si të mposhtni Storm King në Fortnitemares
Disa këshilla dhe pikat e tij të dobëta Lojtarët e Fortnite Chapter 2 të cilët po përpiqejn të mbarojnë sfidat Fortnitemares kanë përpara tyre një detyrë mjaft të vështirë: të mundin Storm King. Boss-i gjigand ka qënë pjesë e Save…