Update-i javor i GTA Online ka rritur rewards për contact missions
Jemi në atë kohë të javës kur lojtarët vijnë në Los Santos për të parë se çfarë ka sjellë të re update-i javor i GTA Online. Nëse doni të fitoni ca para shpejt e shpejt, duhet të konsideroni contact missions,…
Rockstar mund të jetë duke testuar misionet dhe makinat e GTA 6 në GTA Online
Disa lojtarë të GTA Online, që po presin me padurim lojën e ardhshme të serisë së GTA, mendojnë se Rockstar mund të jetë duke testuar veçori për GTA 6 brenda GTA Online. Sigurisht, në këtë fazë, kjo është e gjitha…
Modders e GTA Online po i shndërrojnë armiqtë në battle bus-e nga Fortnite
Lojtarët e GTA Online kanë ndeshur në modders që kanë kthyer armiqtë në battle bus nga Fortnite dhe nëse kjo tingëllon qesharake... është në fakt E gjitha vjen nga postimi i MattPageMagic në subreddit të GTAOnline, i cili vuri në…
Rockstar bën rregullime adresuar Bunker Sale glitch në GTA Online
Lojërat Rockstar me sa duket kanë hequr një rregullim të shpejtë për anulimin e bezdisshëm të bunkerit të GTA Online që parandalon lojtarët që të bëjnë gati shitjet. Me GTA Online që vazhdon ende e fortë pas gati një dekade,…
Rockstar fshin adresat e lojtarëve që përdorën këtë exploit në GTA Online
Lojtarët që përdorën 'garage apartment glitch' janë kthyer në zero. Rockstar plasi një goditje pak të rëndë së fundmi në lojtarët e GTA Online që përfituan nga një exploit që i bënte ata shumë të pasur shumë shpejt. Siç shpjegohet…
GTA Online ka një mision sekret me UFO
GTA Online ka një betejë sekrete biznesi ku ju duhet të futeni brende bazës ushtarake Fort Zancudo, brenda një hangari dhe të merrni disa anije kozmike brenda tij. E gjitha kjo lidhet me konspiracionet e gjata të lojës kur vjen…
Ky glitch i GTA Online ju lejon të bëni miliona për pak minuta
GTA Online është një punë absolutisht masive për çdo zhvillues dhe Rockstar Games ka bërë një punë të palodhur për ta mbajtur eksperiencën që ajo ofron sa më në formë. E gjithë ajo çfarë GTA Online ofron është e gjerë…
Los Santos Summer Special ka ardhur në GTA Online
Update-i i ri sjell ndryshime të mëdha Para dy ditësh, Rockstar solli në GTA Online update-in Los Santos Summer Special, i cili solli makina, misione co-op, ndryshime në Business Battles dhe një editor që të lejon të krijosh garat e…
5 makinat më të mira të GTA Online Los Santos Summer Special
Një nga elementet kyçë të eksperiencës së GTA Online janë makinat. Sado që janë prezente edhe makinat e armatosura të teknologjisë së lartë, ka diçka shumë të veçantë rreth makinave të vjetra në lojë. Los Santos Summer Special update i…
Madhësia e ‘download’-it të GTA 5
GTA V është një nga lojrat më të njohura deri më sot, gati shtatë vjet nga dalja e saj. Loja është një mrekulli absolute e zhvillimit të lojës me një nga botët më të mëdha të hapura në historinë e…