Tag: GPU

Larja me presion e GPU-ve është një ide e tmerrshme
Tani që ka ndodhur Merge, miners në shkallë të gjerë ethereum po e gjejnë veten me shumë GPU pa asgjë për të minuar. Kjo do të thotë se disa nga këto operacione ka të ngjarë të përpiqen të shkarkojnë pajisjet…
Intel Arc A770 lançohet në 12 tetor për 329 USD
Ky është i njëjti MSRP si Nvidia GeForce RTX 3060 me të cilin përballet, por Intel thotë se GPU e ekipit të gjelbër në fakt nuk është aq e lirë. Ne kemi pritur për një kohë të gjatë për këtë.…
Ju nuk keni nevojë për PSU të re që të përdorni 4090
Nvidia 40 series GPU do të jenë të përshtatshme me PSU-të aktuale, konfirmon Corsair Ndërsa presim me padurim lançimin e një gjenerate të re të GPU-ve Nvidia muajin e ardhshëm, ka pasur shqetësime në rritje midis klientëve të mundshëm Nvidia…
Nvidia zbulon kartat grafike RTX 4090 dhe 4080
Nvidia RTX 4090 "kampioni i ri i peshave të rënda" lançohet më 12 tetor për 1599 dollarë. Nvidia sapo ka zbuluar RTX 4090 të ri në transmetimin e djeshëm GeForce Beyond Special. Pothuajse mund të thuash se për çdo pjesë…
EVGA nuk do të prodhojë më Nvidia GPU
Dhe tani për diçka që askush nuk e pa të vinte: EVGA, një nga prodhuesit më të shquar të kartave grafike të PC-ve të palëve të treta, dhe një markë e preferuar mes lojtarëve të PC-ve për pjesë cilësore dhe…
Çmimet e GPU bien pas rënies së crypto
Ethereum, kriptomonedha jashtëzakonisht popullore po ndryshon algoritmin e saj, i cili në mënyrë efektive do të vrasë minierën e kriptove GPU, gjë që ka bërë që çmimet e GPU-ve të bien ndjeshëm. Gjatë 24 muajve të fundit dhe ndryshimit, miniera…
Disa foto të Zotac RTX 4090 shfaqen online
Fotot kartave grafike dhe kutitë e Zotac RTX 4090 janë shfaqur në faqen e mediave sociale kineze, Baidu. Ose këto imazhe janë falsifikime të photoshop-it world class, ose RTX 4090 po i afrohet një publikimi zyrtar. Dy fjalë vijnë menjëherë…
Çfarë PC iu duhet që të luani Tower of Fantasy
Loja e ngjashme me Genshin Impact, Tower of Fantasy, është afër lançimit dhe zhvilluesi i lojës, Hotta Studio, ka publikuar një se çfarë PC iu duhet që të luani lojën. Për fatin tuaj të mirë, Tower of Fantasy nuk kërkon…
Çfarë dimë deri tani për Nvidia RTX 4060
Këtu është gjithçka që dimë deri më tani për Nvidia RTX 4060 Nvidia RTX 4060 mund të jetë i destinuar për GPU midrange, por ka të ngjarë të jetë një nga kartat grafike më të mira për budget PC. Ndërsa…
Kur do të lançohet GeForce Nvidia RTX 4080?
Nvidia RTX 4080 e ardhshme (ose RTX 5080 nëse kompania bën skip një gjeneratë) mund të jetë karta grafike më e mirë që mund të blihet, veçanërisht nëse e shihni çmimin e mundshëm të RTX 4090. Ndërsa nuk do të…