Tag: Goat Simulator

Çfarë ju duhet që të luani Goat Simulator 3
Sipas kërkesave të sistemit të Coffee Stain's Goat Simulator 3, do t'ju duhet një GPU në të njëjtin nivel me Nvidia GTX 1050 Ti për të hyrë në lojën simulator. Nëse preferoni ta luani lojën me cilësime më të larta,…
Përgatituni për kaos pasi Goat Simulator 3 sjell multiplayer
Coffee Stain na surprizoi edhe një herë. Jo, ky nuk ishte Dead Island 2, është Goat Simulator 3 edhe një herë duke u shfaqur në një trailer parodi të Dead Island. The Goat Simulator 3 debutoi të enjten gjatë Summer…
Këto janë lojërat e janarit të 2020 për PS Plus
Sony ka zbuluar lojërat falas të PS Plus për muajin Janar 2020. Për Janarin e 2020ës, përdoruesit e PS Plus do të mund të marrin Uncharted: The Nathan Drake Collection dhe Goat Simulator, falas përgjatë datave 7 janar deri në…