fbpx
Garena përdor kumarin për tu dhënë lojtarëve K/DA Akali Prestige Edition
Garena, distributori i Azisë Juglindore për League of Legends ka prezantuar një event të ri për skin-in K/DA Akali: Prestige Edition. Në vend që të shitet për Riot Points, një lojtar duhet të provojë fatin dhe të zgjedhë mes nëntë…
Super tremujor për Garena Free Fire me $90 milionë fitime
73 milion lojtarë të rinj i shtohen lojës Battle royale mobile i Garena, Free Fire, ka thyer rekordin e saj në tremujorshin e parë të vitit 2019 me plot $90 milionë fitime. E lançuar në 2011 nga zhvilluesi 111dot Studios,…