Është zbuluar data e lançimit dhe gameplay i Planet Zoo
Traileri i parë i gameplay-it të Planet Zoo na jep një pamje më të mirë të lojës së dizenjuar nga Frontier Developments. Sado që njerëzit e kopshtit zoologjik duken tmerr, kafshët janë shumë më realistike. Ato luajnë, depresionohen dhe lënë…