Tag: Frieza

Aktori i Frieza ka ndërruar jetë në moshën 56 vjeçare
Chris Ayres, i njohur më së miri si zëri i antagonistit ikonik të Dragon Ball, Frieza, ka vdekur. Ai ishte 56 vjeç. Aktorja dhe partnerja Krystal LaPorte konfirmoi lajmin në Twitter, duke zbuluar se Ayres vdiq më 18 tetor i…
Frieza i Dragon Ball pushton Japoninë
Dragon Ball është gjithçka që flitet këto ditë, dhe nuk është e vështirë të kuptosh pse. Me një film të ri që pritet së shpejti, të gjithë sytë janë drejtuar tek Goku dhe Vegeta ndërsa vazhdojnë udhëtimin e tyre në…