1 milion llogari të Free Fire janë bërë ban për cheating në 2 javët e fundit
Cheating është një problem me të cilën përballet çdo zhvillues në industrinë e lojërave dhe është akoma më keq për lojërat falas. Një total prej 862.818 llogarish u pezulluan nga Free Fire për cheating gjatë dy javëve të fundit, njoftoi…
Ja çfarë do të sjellë Elite Pass e Season 30 në Free Fire
Në fillimin e çdo muaji, zhvilluesit e Garena Free Fire prezanojnë një Elite Pass të ri që i mundëson lojtarëve mundësinë të marrin disa items brenda në lojë. Elite Pass i Season 29 është duke vajtur drejt fundit në Free…
Si të përfitoni nga reward codes të Free Fire
Free Fire i ofron lojtarëve një varietet të gjerë të in-game cosmetics, bundles, skins etj. Lojtarët mund të marrin shumicën e këtyre items duke përdorur diamonds, që janë praktikisht monedha e lojës. Gjithsesi, jo çdo përdorues mund të blejë diamonds…
5 personazhet më të këqinj në Free Fire
Personazhet janë veçoria që e dallon më shumë Free Fire nga battle royale-t e tjerë. Gjithsesi, jo çdo personazh i Free Fire është aq i mirë sa mund të mendoni. Pavarësisht se kanë secili aftësitë e tij, disa prej tyre…
Si të ndryshoni controls dhe settings në Free Fire
Në këtë guidë do të shohim se si mund të ndryshoni controls dhe settings në Free Fire. Për të ndryshuar settings në Free Fire duhet të klikoni në gear icon (që ndodhet në cepin e djathtë) në home screen të…
Këto janë katër personazhet më të shpejtë në Free Fire
Pavarësisht se nuk mundëson asnjë lloj avantazhi të drejtpërdrejtë si damage ose HP, shpejtësia e lëvizjes është shumë e rëndësishme në Free Fire. Nëse keni një shpejtësi të shpejtë praktikisht mund të bëni çdo gjë në një periudhë më të…
Gjithçka që dimë rreth Booyah Day deri më tani
Eventi më i ri në Free Fire do të vijë më datë 25 tetor dhe do të sjellë shumë aktivitete dhe shpërblime të ndryshme Garena Free Fire është përpjekur të sjellë  herë pas herë evente të ndryshme duke e mbajtur…
Emrat më të mirë për në Free Fire
Në këtë artikull do të listojmë disa nga emrat më të mirë për Free Fire që mund të zgjidhni për personazhin tuaj, kafshën ose klanin. Këto emra ju përfaqesojnë juve dhe e bëjnë më të lehtë që t'ju mbajnë mend…
Si të merrni diamonds falas në Free Fire?
Free Fire i ofron lojtarëve të saj një koleksion të gjerë të cosmetics dhe items brenda lojësh. Shumica e këtyre items mund të merren duke përdorur diamonds. Gjithsesi diamons nuk janë falas, pasi lojtarët duhet të paguajnë nga xhepat e…
Lista e objekteve që mund të përdoren në hartat e Free Fire
Në tre hartat e Free Fire ka disa items që mund të zbuloni dhe ndërveproni duke shtypur butonin "Use". Të gjitha këto objekte janë unike dhe kanë efekte të ndryshme. 1. MUSHROOM Ka katër nivele kërpudhash të shpërndara nëpër hartë.…