fbpx
Defektet e Fortnite lejojnë hackerat të spiunojnë përmes mikrofonave – GameON Weekly
Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për: 5. Sony gjobitet 2 milion € nga autoritetet italiane lidhur me PS4 4. Pas padive kundrejt Fortnite edhe Forza Horizon heq Flossing & Carlton 3. Call of Duty: Black Ops 4: Blackout…
Forza Horizon 4: Shfaqja e gameplay-t të lojës gjatë Gamescom 2018
Një vështrim i thelluar në modalitet e reja, karakteristikat dhe 'courses' në Forza Horizon 4, live nga Gamescom! Microsoft dhe Playground Games i dhanë publikut materiale të reja për Forza Horizon 4 gjatë Gamescom 2018 në Gjermani. Materiali është i pasur më…
Halo po pushton Forza Horizon 4?!
Me sa duket, Forza Horizon 4 ndoshta përmban një crossover nga seritë Halo, pasi disa orë më parë ishte zbuluar një fotografi nga video-loja e ardhshme, e cila përshkruan 'Warthog' dhe 'CCS-class battlecruiser'. Në fakt, në vendin e shoferit mund…
Forza Motorsport 7: Update-i i ri largon ‘Lootboxes’
Zhvilluesi Studio Turn 10 ka njoftuar një ndryshim të madh në një lojë gati njëvjeçare garash, Forza Motorsport 7. Me një update, 'lootboxes' janë hequr nga loja. Ndërkohë, efektet e kutive janë zvogëluar në mënyrë drastike. Kështu, zhvilluesi rregullon reagimet…
Forza 7 do të dalë për Xbox One X
Loja e pare dizenjuar për Xbox One X u prezantua për fansat gjatë E3 dhe është Forza Motorsport 7. Forza Motorsport 7 do të dalë më 3 Tetor për Xbox One dhe PC dhe për “Pushimet e 2017” për Xbox…