Forza bëhet falas në PC dhe mobile me Forza Street
Falë Turn 10 Studios, lojërat Forza do të kenë një spinoff. Forza Street, një lojë falas e dizenjuar për tu luajur "kudo dhe kurdo" është tashmë e disponueshme në Windows PC. Loja do të vijë më vonë gjatë vitit në…
Defektet e Fortnite lejojnë hackerat të spiunojnë përmes mikrofonave – GameON Weekly
Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për: 5. Sony gjobitet 2 milion € nga autoritetet italiane lidhur me PS4 4. Pas padive kundrejt Fortnite edhe Forza Horizon heq Flossing & Carlton 3. Call of Duty: Black Ops 4: Blackout…
Pas padive kundrejt Fortnite edhe Forza Horizon heq Flossing & Carlton
Dy lëvizje kërcimi thjesht zhduken në update-in e ri të Forza Horizon. Update-i më i ri i Forza Horizon 4 ka zhvendosur dy lëvizje shumë të njohura të kërcimeve. Përkatësisht 'FLoss' dhe 'Carlton'. Ideuesi pas Fortnite, Epic Games se fundmi…