Tag: Forza Horizon 5

Harta e Japonisë për Forza Horizon 5 është bërë leak
Seria lojërave të Forza nga Playground Games është një nga ekskluzivet e Xbox më të njohura që nga fillimi i saj, veçanërisht loja aktuale, Forza Horizon 4 që është ajo më e shitur në seri. Thashethemet për lojërat e ardhshme…
Forza Horizon 5 mund të lançohet vitin e ardhshëm
Mes 2011s dhe 2018s, seritë racing të Forza kanë patur periudhën më të mirë të tyre. Një loje e re është lançuar çdo vit, duke bërë alternimin mes Forza Motorsports dhe Forza Horizon. Kjo traditë përfundoi në 2019 kur u…