Tag: fortnite update

Indiana Jones mund të vijë më në fund në Fortnite
Çdo update i Fortnite ofron një shans për të ndryshuar lojën, por kjo javë mund të jetë e mbushur me gjëra interesante për çdo lloj lojtari Update më i fundit i Fortnite po afrohet me shpejtësi dhe kjo do të…
Fortnite vendos përfundimisht të mbajë No Build Mode
Building do të kthehet së shpejti në lojën Battle Royale të Epic, por mos u shqetësoni pasi modaliteti Fortnite Zero Build është gjithashtu në lojë si modalitet i përhershëm. Ky është modaliteti i përfolur prej kohësh i Fortnite, dhe traileri…
Çfarë solli update 17.50 i Fortnite
Update i fundit në Fortnite solli evente, skins, cosmetics, crossover dhe shumë gjëra të tjera. Fortnite update 17.50 pritet që të sjellë sfida dhe gjëra të reja pasi pritet që jetë update i fundit para se Season 7 të mbarojë.…