Tag: fortnite chapter 3

Fortnite Chapter 3 mund të sjellë zogj në lojë
Një informacioni i ri i Chapter 3 të Fortnite është shfaqur në internet përpara ngjarjes së madhe të përfundimit të Season 8. Fatkeqësisht, lajmi nuk është aq emocionues sa disa nga zbulimet e tjera të Chapter 3 që po qarkullojnë,…
Harta e Fortnite Chapter 3 bëhet leak pasi Epic premtoi ndryshime të mëdha
Kapitulli 3 i Fortnite është, sipas të gjitha llogarive, shumë afër. Edhe pse Epic nuk e ka konfirmuar zyrtarisht Kapitullin 3, ne e dimë se Kapitulli 2 përfundon më 4 dhjetor dhe është e sigurt të supozojmë se një kapitull…
Fortnite Chapter 3 lançohet muajin që vjen
Kapitulli 3 i Fortnite mbërrin muajin e ardhshëm, pas një eventi live kulmor për të përfunduar kapitullin e dytë të lojës dhe për t'i dhënë lamtumirën hartës së saj aktuale, gjithnjë në ndryshim të ishullit. Epic Games konfirmoi kohën për…
Sezoni tjetër i Fortnite mund të fillojë Chapter 3
SypherPK shpjegon teorinë se si sezoni tjetër i Fortnite mund të fillojë Chapter 3 në lojë Sipas llogaritjeve të tij për gjatësinë e sezoneve të Chapter 2 deri më tani, të cilat kanë qenë dukshëm më të gjata se të…