Tag: fortine

Çfarë mund të sjellë Fortnite Season 7 | Leak
Epic është i njohur për lançimin e lojërave para çdo sezoni të ri të Fortnite, dhe as kësaj here nuk bën përjashtim. Ne e dimë që alienët do t’i shikojmë në lojë dhe ata kanë gjetur disa zbulime mjaft interesante…
Defektet e Fortnite lejojnë hackerat të spiunojnë përmes mikrofonave – GameON Weekly
Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për: 5. Sony gjobitet 2 milion € nga autoritetet italiane lidhur me PS4 4. Pas padive kundrejt Fortnite edhe Forza Horizon heq Flossing & Carlton 3. Call of Duty: Black Ops 4: Blackout…