Tag: first person

Fortnite mund të sjellë një modalitet First-Person
Pasi Zero Build ndryshoi lojën Battle Royale për lojtarët e Fortnite, duket se Epic Games mund të jetë duke punuar për një shtesë tjetër të madhe: një opsion në First-Person. Përdoruesi i Twitter-it HypeX një leaker i shquar i Fortnite…
Alien: Isolation lançohet për iOS dhe Android
Alien: Isolation, loja horror pirst person të vitit 2014, e vendosur në botën e Alien të Ridley Scott, tani është e disponueshme në mobile, duke përfshirë iOS dhe Android. Alien: Isolation ndjek vajzën e Ellen Ripley, Amanda, e cila mëson…
Loja aksion cyberpunk first-person Ghostrunner lançohet muajin e ardhshëm
Përpara lançimit të shumëpritur të CD Projekt Red, ka një tjetër lojë cyberpunk first-person që do të vijë: Ghostrunner. Zhvilluesi 505 Games njoftoi se do të jetë e disponueshme në 27 twtor për PC (Steam, GOG, Epic Games Store), PlayStation…
Star Wars: Squadrons do të jetë një lojë ekskluzivisht first-person
Kabinat first-person në një anije kozmike janë fantastike. Jo vetëm që mund t'i shihni të gjitha çelsat dhe butonat që bëjnë një teknologji të ndërlikuar që fluturon përmes hapësirës, por është edhe më e bukur kur shihni që piloti që…
Red Dead Redemption 2 do të ketë modalitet ‘First-Person View’
Po njësoj si në GTA V, Red Dead Redemption do të ketë 'First-Person View Mode', sipas Rockstar Games. Preview-të e Red Dead Redemption 2 po godasin rrjetin dhe një nga pikat më të mëdha që bëjnë shumë prej tyre është…