Tag: firestorm

Battlefield V: Firestorm battle royale sjell Duos Mode
Battle Royale mode në Battlefield V, Firestorm, ka sjellë një mënyrë të re për ta luajtur. Zhvilluesi DICE ka shtuar Duos, që siç sugjeron edhe emri, të lejon të luash me një person tjetër. Duo i bashkohet modeve Solo (1…
Detajet më të fundit mbi të ardhmen e Battlefield 5 gjatë 2019
DICE jep më shumë detaje mbi çka pritet të ndodhë në Battlefield 5 Dje, DICE shpërndau planin e plotë për Battlefield 5 për pjesën e mbetur të muajit. Sa për t'ju kujtuar, do të ketë përmbajtje falas që do t'i…
Battle Royale mode i Battlefield 5 mund të shihet në këtë video
Fillon kështu lufta për mbijetesë... Battle royale mode i Battlefield V është publikuar online përmes një videoje përpara lançimit zyrtar të saj. Tutoriali i Firestorm është shfaqur në YouTube. Siç shpjegon edhe videoja Firestorm i Battlefield V do të ketë…
Battlefield 5 battle royale mund të vijë së shpejti
Një prej Daily Order-ave të rinj kërkon pjesëmarrje në Firestorm që nuk është lançuar akoma Battle royale e Battlefield 5 pritet të lançohet në pranverë, çka domethënë se mund të vijë në një moment të çfarëdoshëm nga tani deri në…
Battle royale Battlefield 5 ju lejon të vrisni përmes traktorëve
Marshimi i Battlefield V pëmes Luftës së Dytë Botërore vazhdon dhe jemi pikërisht në atë pikën kur një tufë ushtarësh bëjnë përpjekien e fundit për të qënë 'the last man standing'. Mund të mos e mbani mend këtë pjesën nga librat…
Ja çfarë duhet të dini për lançimin e Battlefield 5
Electronic Arts dhe DICE kanë zbuluar se Battlefield 5 do të jetë në battle royale mode. Loja do të lançohet në pranverë të 2019. Sipas zhvilluesve, Firestorm ka për qëllim të balancojë battle royale mode me aspektet tipike që e…