EA Sports humbet licencën e ekipit kombëtar të Portugalisë dhe Italisë
Këto janë ndrryshimet që u është bër ekipeve që kanë humbur licencën në FIFA 21 Pak minuta më parë EA Sports ka publikuar listën zyrtare të ligave dhe skuadrave që do t’i gjejmë në FIFA 21. Fatkeqësisht për ne lajmet…
Lojtarët e FIFA 20 po ankohen për eventin FUTmas
SAta thonë se letrat e lojtarëve janë më të shtrenjta se ç’duhet. EA Sports duket se ka marrë rolin e Ebenezer Scrooge këtë Krishtlindje, pasi publikuesi ka marrë kritika të shumta mbi vlerën e eventit FUTmas në FIFA 20 Ultimate…
Ju duhen $6000 për të luajtur FIFA profesionalisht
Lojtarët profesionistë të FIFA janë ankuar për rregullat e reja të FIFA 20 Esports FIFA është një prej lojërave më popullore në botë dhe i lejon lojtarët të luajnë futboll në mënyra dhe mode nga më të ndryshme dhe të…
Ultimate Scream ka ardhur në FIFA 20 Ultimate Team
Këto janë letrat, objektivat dhe Squad Building Challenges Letrat Ultimate Scream Team në FIFA 20 janë versione të përmirësuara të lojtarëve të FUT, me përmirësime mbinatyrore. Kategori të ndryshme janë rritur, si Pace dhe Shooting, por këto përmirësime ndryshojnë me…
Këta janë lojtarët më të mirë të Serie A në FIFA 20 Ultimate Team
Ja si do të dukej ekipi më i mirë me lojtarët e Serie A në FUT Lojtarët e FIFA 20 do të krahasojnë gjithnjë 'ratings' të lojtarëve më të mirë, me qëllimin për të ndërtuar skuadrën e tyre më të…