Facebook sjell screen sharing për Messenger në Android dhe iOS
Herën tjetër kur do të bisedoni me një mik në aplikacionin tuaj mobile të Facebook Messenger, do të keni mundësinë të ndani shpejt ekranin tuaj. Sot, Facebook shtoi screen sharing në telefonatat me video të Messenger në aplikacionet e saj…
Një bug i Facebook bën crash aplikacionet e iOS
Disa prej aplikacioneve të prekura ishin Viber, Spotify, por edhe lojëra si PUBG Mobile dhe Free Fire Gjatë ditës së sotme, shumë aplikacione në iOS kanë patur crash të vazhdueshme dhe nuk mund të përdoreshin nga përdoruesit e iPhone. Ky…
Lasso, kloni i TikTok nga Facebook do të mbyllet këtë muaj
Facebook është duke mbyllur Lasso, aplikacioni i videove të frymëzuara nga TikTok që u lançua në vitin 2018. Kerry Flynn i CNN vuri re njoftimet që u dërgoheshin përdoruesve, duke u thënë atyre se aplikacioni nuk do të jetë i…
Facebook po teston një dark mode në aplikacionin e tyre
Ju nuk do të verboheni më nga ajo drita e bardhë natën vonë Ju nuk duhet të rrini më në kompjuterin tuaj nëse doni të qëndroni Facebook në dark mode. Pas raporteve për ndryshimin e paletës së ngjyrës, që shfaqet…
Coca-Cola dhe Honda janë duke tërhequr reklamat e tyre nga Facebook
Në protestë kundër qëndrimit të kompanive të mediave sociale mbi problemin e racizmit Premtimi i Mark Zuckerberg për të shtuar shënime në postimet e politikanëve që shkelin rregullat e Facebook, nuk duket se ka qenë e mjaftueshëm për të ndaluar…
Facebook do të ofrojë $2.500 partnerëve të Mixer që kalojnë në Gaming Creator Program
Me mbylljen e Mixer, Microsoft po partnerizohet me Facebook Gaming për të ndihmuar në gjetjen e një shtëpie për partnerët e saj. Dhe ndërsa shumë nuk do të kërkojnë në Facebook si opsionin e tyre të parë, kompania po ofron…
Instagram bllokon hashtagun #BlackLivesMatter
Hashtag i cili u ndikua nga teknologjia anti-spam e platformës Raporte të shumta nga dje flasin për pamundësinë për të postuar përmbajtje që përmbajnë hashtag #BlackLivesMatter në Instagram, duke akuzuar platformën për heshtjen elirisë së fjalës. Instagram nxitoi të sqarojë…
Messenger Rooms është përgjigjja e Facebook-ut për Zoom
Video-telefonatat me deri në 50 persona Aplikimet për telekonferencë po përjetojnë rritje të paparë në pandemi dhe Facebook nuk dëshiron të humbasë këtë mundësi. Deri më tani, ajo ka mbështetur deri në 8 persona në thirrjet e videove për Messenger.…
Facebook ka lançuar një aplikacion lojërash të ngjashëm me Twitch
Aplikacioni i ri i pavarur u lëshua më herët nga sa pritej Facebook, ka lëshuar një aplikacion të krijuar për të konkurruar platforma si Twitch, Mixer dhe YouTube. Ai pritej më vonë këtë vit, por u lëshua në mëngjes herët.…
Facebook shton një reagim ‘care’ në butonin like
Reagimet do të jenë të disponueshme në faqen kryesore dhe aplikacionin Messenger Facebook po zgjeron reagimet e tij të like me një reagim "care" për t'i ndihmuar njerëzit të tregojnë mbështetje. Facebook thotë se shpreson që reagimi, i cili tregon…