Tag: etherium

Antivirusët tashmë mund të bëjnë crypto mining
Një nga sfidat me të cilat përballet softwari më i mirë antivirus është parandalimi i rrëmbimit të sistemeve të mbrojtura për të mineruar në mënyrë të fshehtë cryptocurrency. Pra, varësisht nga perspektiva juaj, është ose ironike ose ka kuptim të…
A duhet të interesohemi pse nuk ka më karta grafike, tani që Bitcoin është në rritje?
Kujtdo që i kujtohen luftërat e mëdha të kriptovalutave GPU të vitit 2017 deri në 2018 dhe deri në 2019, do të kuptojë tmerrin pas lajmin të fundit se Bitcoin sapo kishte arritur një lartësi historike dhe Etherium ishte edhe…