Tag: epic online services

Epic Games e bën cheating më të vështirë
Epic Games po lançon voice chatting dhe shërbime anti-cheating që zhvilluesit mund të zbatojnë në lojërat e tyre, njoftoi kompania. Shërbimet do të ofrohen si pjesë e shërbimit Epic Online, e cila është në dispozicion për t'u përdorur në çdo…
Epic do që të gjithë ti përdorin shërbimet e tij online, përfshirë këtu edhe Steam
Siç është njoftuar tashme, Epic do i bëjë shërbimet e tij online të disponueshme për të gjithë zhvilluesit falas. Kjo përfshin sistemet cross-platform që dizenjoi për Fortnite: Friends List, matchmaking, inventory dhe purchase management, voice chat, analytics, support ticketing etj.…