Epic Games Store zbulon lojën e rradhës falas
Momentalisht janë tre lojëra falas në Epic Games Store. Nëse nuk i keni shkarkuar ende këto lojëra, duhet. Ndërkohë Epic Games ka zbuluar lojën tjetër që do të japë falas. Tre lojërat e sipërpërmendura do të jenë të disponueshme falas…
2 lojëra të tjera janë tashmë falas në Epic Games Store
Gone Home dhe Hob do të jenë falas për tu marrë nga ju deri më 9 prill Epic Games Store vazhdon të ndajë lojëra falas çdo javë. Këtë javë ju mund të provoni aventurën first-person të Fullbright, Gone Home dhe…
Kjo lojë ekskluzive e Epic është falas që në lançim
Epic Games Store është duke u mbështetur në dy ide kryesore për të tërhequr lojtarët: lojëra falas në PC çdo javë dhe lançime të reja ekskluzive. Ishte e gjitha vetëm një çështje kohe përpara se këto të ndodhnin njëheresh. Totally…
World War Z është falas tani në Epic Games Store
Ka ardhur prapë koha për lojëra falas në PC falë Epic Games Store dhe platforma vërtet që na ka surprizuar të gjithëve me përzgjedhjen e kësaj jave. Epic do të japë falas një nga lojërat më të mëdha ekskluzive të…