Tag: Ellie Zeiler

TikTokerja e famshme bëhet ban nga TikTok
Fansat e TikToker të famshëm Ellie Zeiler vunë re se llogaria e saj në TikTok është zhdukur, me faqen e saj tani duke deklaruar se ajo është bërë ban për shkeljen e udhëzimeve të komunitetit. Ellie Zeiler ka shpërthyer gjurmët…
TikTok-er Elie Zeiler i përgjigjet krahasimeve me Charli D’Amelio dhe Addison Rae
TikToker-ja e famshme Ellie Zeiler transmetoi një mesazh për një numër komentuesish që vazhdonin të bënin krahasime midis saj, Charli D’Amelio dhe Addison Rae. Pavarësisht se llogaritë e saj në TikTok, Instagram dhe YouTube kanë një numër të madh ndjekësish,…