Shikoni trailerin e lançimit të DokeV
Ajo është një nga tre lojërat që Pearl Abyss njoftoi në G-Star 2019. Gjatë eventit të G-Star 2019, zhvilluesi korean Pearl Abyss solli tre trailera për tre lojëra të reja që i kishte njoftuar më herët gjatë këtij muaji. Të…
Pearl Abyss zbulon 3 MMO dhe një lojë fighting të quajtur Shadow Arena
Më shumë detaje do të zbulohen në 14 nëntor Pearl Abyss, kompania gaming nga Korea e Jugut e njohur kryesisht për Black Desert Online dhe për blerjen e CCP Games vitin e kaluar, zbuloi tre lojëra të treja MMO si…