Tag: Dogecoin

Çfarë ndodhi pas rënies të menjëhershme të cryptocurrency?
Tërheqja dramatike në bitcoin dhe cryptocurrency e tjera vjen si një tufë e titujve negativë dhe katalizatorëve, nga CEO i Tesla Elon Musk. Në një raund të ri të rregulloreve nga qeveria kineze, kanë goditur një sektor të aseteve që…
A është shumë vonë për të investuar në kriptomonedha?
Me rritjen e fundit në vlerën e kriptomonedhës gjatë pandemisë, ju mund të ndjeni një ndjesi të intensifikimit të FOMO nëse nuk zotëroni disa. Por a po humbni vërtet, apo kripta është një lojë e tepërt? Epo, përgjigja varet nga…