Një serial i ri Star Wars me fokus në një figurë femërore do të vijë në Disney Plus
Ka një serial të ri të Star Wars që po vjen në Disney Plus dhe ai do të fokusohet në gruan e asaj galaksisë së largët. Seritë do të jenë nën drejtimin e Leslye Headland, që është nën drejtimin e…
Disney cakton datat e lançimit për serialet e para të Marvel
Bëni vend për Falcon and the Winter Soldier dhe WandaVision në kalendarët tuaj në muajt që vijojnë Disney njoftoi ditën e djeshme se dy seri televizive të shumëpritura të Marvel Cinematic Universe, si dhe sezonin e dytë të The Mandalorian,…
Duket se Marvel do e vendosë Loki në burg për serialin e Disney+
Domethënë... ne jemi të sigurtë që ai e meriton Reklama e Super Bowl u dha shikuesve një pamje të serialeve të ardhshme të Disney Plus. Ndërsa pjesa më e madhe e pamjeve i kushtohej The Falcon and the Winter Soldier…
The Mandalorian mund të kthehet në një film po ashtu
Sipas CEO-s së Disney Shërbimi streaming i Disney, Disney Plus, u lëshua për në Amerikë dhe vendet e tjera Nëntorin e kaluar. Së bashku me të pamë një sërë shfaqjesh si "The Mandalorian", seriali i parë televiziv "Star Wars" që…
Disney Plus: Data e lançimit, Çmimi dhe filmat që mund të prisni
Diseny ka njoftuar shërbimin e saj streaming, me gjysmën e çmimit të Netflix dhe filma dhe seriale që do të vijnë në sezonin e pushimeve. Diseney Plus do të jetë një shërbim i ngjashëm me atë të Netflix. Nuk do…