Tag: daredevil

Daredevil i Marvel do të vijë në 2024
Daredevil rikthehet Edhe pse nuk e kemi parë shumë herë ose ka qenë shumicën e kohës në hije, të gjithë e njohim karakterin Daredevil. Dhe tashmë një serial nga Disney+ do të vijë për Daredevil e Marvel në 2024. Së…
Lojëra të reja ekskluzive Marvel do të vijnë në PlayStation
Pas serisë Spider-Man të gjithë kemi dashur të kemi më shumë lojëra të adaptuara nga filmat dhe serialet Marvel. Dhe mesa duket kjo gjë po bëhet realitet. Por cilat filma ose seriale Marvel do të shohim të adaptuara në lojëra?…
Daredevil nuk do të jetë më në Netflix
Serialet Marvel të Netflix, duke përfshirë Daredevil, Jessica Jones dhe Luke Cage, do të largohen të gjithë nga shërbimi i transmetimit muajin e ardhshëm. Shikuesit kanë vënë në dukje në mediat sociale se zgjedhja e ndonjë episodi nga ndonjë prej…
Tashmë e dimë si duket loja e anulluar e Daredevil
Fanst e Daredevil të Marvel akoma ju ka mbetur që ta shohin personazhin në videolojën e tij. Por tani, falë një leaku nga PtoPOnline në YouTube, ata mund të shohin se si mund të kishte qenë kjo lojë. Loja e…
Merrni skinin e Daredevil falas në Marvel Knockout tournament
Sezoni i Marvel vazhdon dhe Fortnite së shpejti do të marrë një skin të Daredevil, por ai do të jetë pjesë e item shop, jo një unlockable ose shtesë e mëvonshme e battle pass-it. Ju ende do të keni mundësinë…
Netflix ka vendosur të anullojë Daredevil pas tre sezonesh
Një tjetër bashkëpunim i tipit Marvel-Netflix ka marrë fund, kur Netflix njoftoi të enjten në darkë se kishte anulluar Daredevil. Daredevil ishte ndër projektet e para në bashkëpunim me Marvel dhe pas tre sezonesh me publikun, ai ka takuar fundin…