Tag: cryptocurrency

Ky person ka ndërtuar një high-end PC në bagazhin e BMW-së së tij
I pikasur nga Hardware Times dhe i verifikuar nga Tom's Hardware, një miner ka instaluar "minierat" më të panevojshme të cryptocurrency të vendosur në pjesën e pasme të BMW i8 të tij, vetëm "për të bezdisur" lojtarët e tjerë. Dhe…
PayPal do të fillojë përdorimin e cryptocurrencies
Do të lejohen transaksionet brenda network-ut. Përdoruesit e PayPal mund të paguajnë nga balanca e tyre bankare, të lidhin llogaritë e tyre bankare ose të bëjnë pagesa përmes kartave të kreditit.  Të tilla gjëra priten nga një shërbim i tillë,…