fbpx
Leak: Bully 2 do të jetë cross-gen dhe do të lançohet në 2020n
Rockstar mendohet të ndjekë të njejtën ide si me GTA V Bully 2 po zhvillohet si një lojë e disponueshme për të dyja gjeneratat e konsolave.Kjo vjen sipas aludimit më të fundit për lojën. Ky thashethem ka ardhur nga një…