Ky cosplayer ikonik i World of Warcraft ka ndërruar jetë
Cosplay është një aktivitet shumë i preferuar dhe i vlerësuar në botën e gaming dhe komunitetit të fansave. Praktikisht ideja është të vishesh si një personazh nga lojëra ose seriale që ata mund të pëlqejnë. Cosplay ka potencialin të afrojë…
Lojtarët e GTA Online sjellin Mario, Luigi & Yoshi në Los Santos
Grand Theft Auto njihet për vjedhje, agresivitet dhe makina të shpejta, por kur vjen puna te komuniteti i saj krijues, nuk i dihet kurrë se me çfarë mund të përballesh. Lojtarët tashmë lojtarët kanë ardhur me GTA Online cosplays për…
10 cosplay më të mirë të 2019s
Teksa 2019 vjen drejt fundit, ka ardhur koha që të shohim 10 cosplay-t më të mirë që ky vit ka sjellë. Cosplay është një formë arti në vetëvete, që kërkon aftësi dhe talent të paparë për tu arritur. Këto artistë…