Tag: consol

Update-i i PUBG sjell shumë ndryshime në lojë
Shënimet e patch-it më të fundit të PUBG zbulojnë ndryshime të ndryshme të bëra për të ribalancuar armët në battle royale PlayerUnknown's Battlegrounds mori një tjetër update më 26 nëntor që aplikoi rregullime dhe përmirësime në battle royale. Ky update…
Amazon përfshin një ‘Echo Dot’ falas me konsolët Xbox One.
Për të lançuar aspektet e reja të Alexa, për Xbox One, do të ketë një pako ekskluzive të konsol që përmban një ‘Echo Dot’ falas nga Amazon. Deri më tani,  paketa është në dispozicion vetëm për tregun amerikan.  Përveç konsolës…
Thyhet rekordi botëror në Fortnite për vrasjet në skuadër
Një skuadër australiane  ka vendosur një rekord të ri botëror për numrin e vrasjeve në një lojë  Fortnite, duke zënë kështu vendin e pare me plot 61 eleminime. Skuadra, e përbërë nga lojtarët Fortitude_Fqrbes, Nexjs, tactjc- dhe TTV_NadeXC, ia doli…
Microsoft xCloud transmeton Xbox games në PC, consoles & mobile
Microsoft, për herë të parë sot po zbulon shërbimin e saj të lojrave. I njohur si ‘Project xCloud’, është i projektuar për të punuar nëpër konsolë, PC dhe madje edhe mobile devices. "Zbulimi dhe ndërtimi i Project xCloud është një udhëtim shumëvjeçar…