Epic Games i bën ban smurfs në update-in competitive të Fortnite Season 3
Epic Games ka treguar disa ndryshime të rëndësishme që do të vijnë në Fortnite me Chapter 2 Season 3. Këto ndryshime kanë për të ndikuar seriozisht impatin e integritetit kompetitiv në turnamentet e ardhshme të lojës. Në një postim zyrtar…
Tfue thotë se Fortnite nuk është një lojë ose esport kompetitiv
Tfue po bën sërish bum në media, këtë rradhë për shkak të komenteve kontradiktore përsa i përket Fortnite. Fortnite është loja që e ka bërë Tfue të famshëm dhe ajo çka ai luan virtualisht çdo ditë në Twitch. Gjithsesi, duket…
Ninja shpjegon pse nuk luan competitive në Fortnite Season 2
Pavarësisht se ka një grup mjaft të gjerë të lojtarëve pro, skena kompetitive e Fortnite Chapter 2, Season 2 ka ecur normalisht si sezonet e tjera. Pro si Tfue dhe Bugha kanë nisur që tashmë të praktikohen, por kjo nuk…
CEO i Fnatic i hedh fajin Epic për largimin e lojtarëve të Fortnite
Tashmë edhe organizatat e esports nuk janë të kënaqura me Epic Games Pas largimit të tre prej lojtarëve të Fortnite nga ekipi kompetitiv i Fnatic, CEO i organizatës Sam Mathews foli për përkushtimin e ekipit ndaj lojës, por gjithashtu vuri…
Ndryshimet e Fortnite në Competitive shkaktojnë polemika
Epic po përpiqet të ndalojë sinjalizimet Loja popullore battle royale e Epic Games, Fortnite, po sjell disa ndryshime të mëdha në turnamentet kompetitivë të 2020. Kompania po përpiqet të heqë hilet duke ndëshkuar lojtarët që sinjalizojnë njëri-tjetrin duke luajtur në…
Epic Games qartëson ndryshimet në Fortnite Comptetitive për sezonin 9
Pump Shotgun është larguar përfundimisht drejt The Vault Epic Games ka sqaruar ndryshimet që do të vijnë në anën kompetitive të Fortnite: Battle Royale gjatë sezonit 9. Këto ndryshime përfshijnë nxjerren nga The Vault të Drum Gun, kthimin e LTM-ve…