Update-i i radhës në Call of Duty: Modern Warfare ju lejon ta bëni lojën më të vogël
Patch 1.28 sapo u bë patch-i më i preferuar per fansat e COD Një patch i ri vjen nesër ne Call of Duty : Modern Warfare e cila do te lehtsoj hapsiren tuaj ne hard disk. Ky patch do ju…
Lojtarët e CoD: Modern Warfare janë çuditur kur u vranë nga një kufomë
Call of Duty: Modern Warfare i prezanton fansat e Ground War, një mode që sjell një battleground masiv me taktika evolutive. Sado që disa lojtarë të Modern Warfare preferojnë ta luajnë aksionin në tokë, disa shkojnë në tarracë për pak më…
Season 6 i Call of Duty: Modern Warfare do të vijë javës tjetër
Sezoni i ri sjell një trailer të ri, operator të rinj dhe shumë vendodhje në Warzone Activision dhe Infinity Ward konfirmuan sezonin e gjashtë nëpërmjet një trailer-i duke na dhënë detaje mbi dy operatorët Farah dhe Nikolai dhe gjithashtu mbi…
Call of Duty: Modern Warfare dhe Warzone nuk do i tolerojnë më hilet
Në luftën e vazhdueshme kundër cheaters dhe hackers, Infinity Ward ka publikuar një deklaratë duke ju kërkuar lojtarëve të Warzone që të mos përdorin software të paautorizuar kur luajnë Call of Duty: Modern Warfare dhe Warzone. Një set i ri…
Bëhet leak data e ardhjes së Season 4 në Call of Duty: Modern Warfare
Data e riplanifikuar për sezonin e ardhshëm të Call of Duty: Modern Warfare, Season 4, është bërë leak. Ky sezon u vonua për të mos ndërhyrë me protestat globale rreth rracizmit dhe dhunës policore. Duke bërë data-mine filet se Season…
Zbulohen zyrtarisht trailer-i dhe harta e Call of Duty: Warzone
Është e vërtetë dhe është falas Call of Duty: Warzone, mode-i i ri battle royale, është zbuluar zyrtarisht për lojtarët në një trailer të ri. Trailer-i i ri i zbuluar sot dhe i bërë leak më herët konfirmon se ky…
Free-to-play Call of Duty: Warzone mendohet të vijë në mars
Sado që battle royale për Call of Duty: Modern Warfare ende nuk është njoftuar, dataminers zëre se e kanë konfirmuar. Tani është e gjitha çështje kohe. Ky mode mendohet të quhet Call of Duty: Warzone dhe gjithashtu do të jetë…
Leak: Call of Duty: Warzone battle royale do të ketë 200 lojtarë
200 janë goxha.. Një tjetër leak nga një glitch në Call of Duty: Modern Warfare sugjeron se battle royale-i i ri Warzone mund të mbajë deri në 200 lojtarë. Një përdorues i Twitter postoi një video sot në mëngjs duke…
Konfirmohet se lojtarët e konsolave kanë avantazh mbi ata të PC në Modern Warfare
Një nga gjërat që lojtarët kapin shpejt kur luajnë Call of Duty: Modern Warfare është se loja lidhet e gjitha me vendimet e sekondës së fundit dhe me reagimet e shpejta. Në një lojë ku një kill mund të bëjë…
Bëhet leak traileri i Call of Duty: Modern Warfare Season 2
Këtu keni një vështrim të hershëm përpara lançimit zyrtar të Season 2 Ka dalë në sipërfaqe traileri i Call of Duty: Modern Warfare Season 2, duke na dhënë një paraqitje të hershme të asaj që duhet të presim nga update-i…