Tag: Call of Duty Cold War

Bëhet leak Call of Duty: Cold War Outbreak mode
Duket se një mode i Call of Duty: Black Ops Cold War është bërë leak para kohe. Lojtarët u treguan të shkathët kur panë të përmendur një mode të ri në aplikacionin shoqërues të Call of Duty. Ajo tashmë është…
Dr Disrespect zbulon problemin e tij kryesor me Cold War
Dr Disrespect shpreh mendimin e tije për Cold War Gjatë një livestream kohëve të fundit, Dr Disrespect thirri Treyarch për mungesën e hartave multiplayer në Black Ops Cold War, duke deklaruar se loja duhet të kishte 15 harta minimumi në…
Call of Duty: Black Ops – Cold War ka disa ekzekutime brutale
Këtë herë ata janë gjithashtu në modalitetin e single player Ekzekutimet në Call of Duty: Modern Warfare dhe Warzone, lëvizjet e third-person finishing, disa prej të cilave ishin unike për operatorë të veçantë, ishin një shtesë e njohur. Fansat që…
Call of Duty: Cold War Season 1 fillon në dhjetor
Warzone dhe Call of Duty: Cold War do të nisin Season 1 njëkohësisht Data e fillimit të sezonit 1 të Call of Duty: Black Ops - Cold War është caktuar për në dhjetor, rreth një muaj pas lancimit të lojës…
Call of Duty: Cold War ju jep mundësinë që të sistemoni madhësin e file’s ne PC
Activision dhe Treyarch kan menduar mirë për PC tuaj Activision ka konfirmuar që Call of Duty: Black Ops - Cold War do të marrë 250 GB memorie të PC-së tuaj nëse jeni duke kërkuar për highest recommended setting. Përmbushja e…
Black Ops Cold War tashmë ka vendosur rekord të ri
Call of Duty falenderon fansat dhe lojtarët që kanë luajtur Open Beta Ekskluziviteti Call of Duty nuk po tregon shenja ngadalësimi pasi Black Ops Cold War Beta e Treyarch e fundit kaloi parashikimet dhe shkatërroi rekordet. Që nga lëshimi i…
Call of Duty: Black Ops Cold War Preview
COD: Black Ops Cold War beta është duke vazhduar dhe po vazhdon të zgjerohet Për 15 vitet e fundit, ekskluziviteti Call of Duty ka lëshuar një lojë çdo vit pa dështuar. Vitin e kaluar u përpoq të rinovonte veten duke…