Tag: bomb

Si të merrni të gjitha armët në Ghost of Tsushima? | Guide
Ghost of Tsushima ofron një arsenal të madh armësh duke filluar nga shpatat dhe deri tek harqet e shigjetave ose bombat. Por si t’i merrni të gjitha armët që Ghost of Tsushima ofron. Një pjesë e madhe e armëve fitohen…
Një bug i çuditshëm me bomat në CS:GO i humb ndeshjen një ekipi
Bomba ra përmes hartës Një glitch i pafatë i ka kushtuar vendin në turnament një ekipi në CS:GO pasi bomba ra përmes hartës dhe nuk mund të arrihej. CS:GO është një lojë e cila vërtitet rreth bombës. Terrorists duhet të vendosin…