Tag: binance

NFT-të po çmendin njerëzit sipas CEO-s së Binance
CEO i Binance, Changpeng Zhao nuk është një fans i madh i non-fungible-tokens (NFT). Ai mendon se çmenduria e NFT-së është "bonkers" dhe "njerëzit kanë humbur mendjen". NFT është çdo gjë duke filluar nga arti juaj, vizatimi, muzika, GIF, etj…
Ky mashtrim me cryptocurrency i vjedh dikujt 20,000 paund
Në fillim të majit, James Evans u takua me një burrë në aplikacionin për takime Grindr. Personi, i cili tha se emri i tij ishte David, ishte miqësor dhe mjaft i komunikueshëm. "Filloi si një bisedë normale", thotë Evans. “Ne…