Tag: Bella Poarch

Ylli i TikTok flet për problemet mendore
Ylli i TikTok Bella Poarch vizitoi H3 Podcast dhe zbuloi historinë e saj tronditëse të abuzimit në fëmijëri dhe sesi ndikoi tek ajo gjatë jetë së saj. Shpërthimi i popullaritetit të Bella Poarch ka qenë meteorik, me të fituar miliona…
Kënga e Bella Poarch bëhet masive në Spotify
Kënga debutuese e yllit të TikTok, Bella Poarch, ka arritur një sukses masiv në Spotify, duke tejkaluar 50 milion streams në më pak se tre javë. Ashtu si shumë yje virale të TikTok, duke përfshirë Addison Rae dhe Dixie D’Amelio,…
Ylli i TikTok mund të vijë së shpejti në Fortnite
Epic Games po zgjerojnë serinë e tyre ICON Fortnite me një tjetër emër të madh në botën e TikTok, pasi planet për të shtuar një emote të Bella Poarch janë bërë të ditura. Me mbi 66 milion ndjekës në TikTok,…