Tag: baryon mode

Shihni këtë cosplay të Naruto Baryon Mode
Një nga transformimet më të mëdha, dhe ndoshta të fundit, që ka përdorur Naruto ishte Baryon Mode, forma që bashkoi Hokagen e Shtatë me fuqinë e pabesueshme të dhelprës me nëntë bishta, por si rezultat solli vdekjen e Kuramas. Duke…
Naruto zbulon pse Baryon mode është kaq i fuqishëm
SPOILER ALERT Naruto Uzumaki ka bërë një rrugëtim të gjatë duke pasur parasysh fëmijërinë e tij, dhe ju vetëm duhet të shikoni arsenalin e tij për të parë se sa e vërtetë është kjo. Nga mungesa e kontrollit të Kuramës…
Naruto shpjegon armën sekrete të Baryon Mode
Baryon Mode i Naruto është lehtësisht transformimi më i fuqishëm në të cilin Hokage i shtatë ka arritur gjatë aventurave të tij të shumta, duke shfrytëzuar fuqinë e plotë të dhelprës me nëntë bishta dhe duke i dhënë babait të…
Boruto lëshon Baryon mode të Narutos
SPOILER ALERT Boruto: Naruto Next Generations ka lançuar modalitetin e ri të Naruto Uzumaki, Baryon mode në një skenë mahnitëse ndeshjeje me episodin më të ri në anime! Anime ka arritur kulmin e arc Oksutsuki Awakening, dhe me të ka…
Shikoni formën tjetër të Narutos
SPOILER ALERT Boruto: Naruto Next Generations ndau pamjen e parë në formën tjetër kryesore të Naruto Uzumaki me promovimin për episodin tjetër! Faza Awakening e Otsutsuki e sagës Kawaki ka arritur kulmin në anime, dhe tani Naruto, Sasuke dhe Boruto…
Naruto zbulon formën e tij më të fortë
*SPOILER ALERT* Ashtu si në kohët e vjetra, Naruto dhe Sasuke po bashkohen për të luftuar një armik të përbashkët.Episodi 216 i Boruto sapo doli dhe fansat morën një paraqitje të shkurtër të formës më të fortë të Narutos, e…