Tag: ban

Kina ndalon streaming të lojërave të paautorizuara
Në mars, qeveria kineze njoftoi planet për të zgjeruar kufizimet e saj në lojërat në internet për të miturit, duke përfshirë transmetimin e drejtpërdrejtë dhe mediat sociale. Në atë kohë, qeveria po kërkonte reagime publike për një projekt-dokument të ndryshimeve…
Streamer-i IShowSpeed bëhet BAN nga Valorant
Streamers në Twitch janë zakonisht një mënyrë argëtuese për të parë një lojë kompetitive si Valorant duke u luajtur, por ndonjëherë ngjyrat e vërteta mund të shfaqen gjatë një momenti të nxehtë. Streameri IShowSpeed është bërë BAN nga Valorant për…
Dr Disrespect, më i suksesshëm në YouTube se në Twitch
Dr Disrespect "Guy" Beahm ishte një nga streamers më të mëdhenj në botë kur Twitch befas dhe pa shpjegim e bëri BAN atë nga platforma, përgjithmonë, në qershor 2020. Siç mund ta prisnit, ky ishte një lajm i madh në…
DrDisrespect mbyll çështjet gjyqësore Twitch
Guy Beahm, i njohur më mirë si live-streamer Dr Disrespect, u bë BAN përgjithmonë nga Twitch për arsye të panjohura në qershor 2020. Një vit më vonë, ai hapi një çështje ligjore mbi BAN-in e tij, duke thënë se humbja…
Pokimane e përfundon stream herët pasi shënjestrohet nga Hate Raid
Streamer e njohur e Twitch, Pokimane detyrohet të përfundojë streaming e saj kur shumë shikues i dërguan ngacmime. Twitch është vendi ku shkojnë shumë njerëz për të parë streamers, lojtarët dhe personalitetet e tyre të preferuara. Në pjesën më të…
Kjo streamer tallet nga Twitch pas deklaratave të saj
Streamer në Twitch, Danyell ‘TheDanDangler’ Lanza është gjnedur edhe një herë në një valë të re polemikash pasi mori një ban për të ndjekur një shfaqje televizive në stream, më pas duke u ankuar për mungesën e pushimit mjekësor të…
Pokimane e cilëson të drejtë ban e bërë nga Twitch
Imane "Pokimane" Anys mori ban e saj të parë në Twitch për streaming e Avatar: Last Air Bender para mijëra shikuesis. Por Pokimane nuk është e mërzitur për rezultatin. Pokimane shkoi në Twitter për të treguar pak më shumë rreth…
Pokimane është bërë ban nga Twitch pas stream të fundit
Imane "Pokimane" Anys, për të cilën nuk ka nevojë për asnjë prezantim, është bërë ban nga Twitch. Nuk dihet ende saktësisht pse, por ka shumë të ngjarë të jetë rezultat i një konflikti për të drejtën e autorit, pasi ajo…
Twitch detyrohet të bëjë BAN një llogari të Amazon
Twitch, i cili është në pronësi të Amazon, është detyruar të bëjë BAN një llogari në Amazon Prime, e cila është gjithashtu në pronësi të Amazon. Ajo që kemi këtu, pra, është një rast i jashtëzakonshëm i Amazon që u…
Soulja Boy bëhet BAN sërish në Twitch
Reperi dhe streamer i Twitch, Soulja Boy, u bë ban në Twitch për herë të dytë brenda një dite, pak pasi pësoi një ban prej pesë minutash, një nga më të shkurtrat në historinë e platformës. Reperi ka shkaktuar bujë…