Epic Games sjell përmirësime në audion e Fortnite
Me anë të 3D Headphones, tashmë mund të kuptoni nëse lojtarët janë sipër ose poshtë jush Fortnite më në fund po merr disa përmirësime në audion e lojës, siç zbuloi Epic Games ditën e djeshme. Epic Games zbuloi një update…
Patch-i i ardhshëm i Apex Legends do të rregullojë problemet e audios
Update do të vijë javën e ardhshme dhe do të rregullojë gjithashtu dhe problemet me crash-et Pas ankesave të shumta nga lojtarët e Apex Legends, Respawn ka lajmëruar se gjatë kësaj jave do të vijë një patch i cili do…
Përmirësime masive do të vijnë për audion e Fortnite në v8.01 patch
Epic Games ka njoftuar se një sërë përmirësimesh do të vijnë në audion e Fortnite në update-in e parë të sezonit të tetë. Në 1 mars një anëtar i BR audio team postoi detajet e të gjitha ndryshimeve që do…