Assassin’s Creed Valhalla pati shitjet më të mira në historinë e serisë
Sipas një raporti, Assassin’s Creed Valhalla është tashmë loja më e shitur e serisë Assassin’s Creed në gjatë javës së parë pas lançimit Loja më e fundit e Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla, është raportuar të jetë loja më e shitur…
Ubisoft “heq gabimisht” achievements për Assassin’s Creed Valhalla
Disa njoftime të nxjerra nga Ubisoft mbi një problem me achievements e Assassin’s Creed Valhalla kanë sjellë konfuzion tek lojtarët e lojës. Së fundmi një problem me achievements në Assassin’s Creed Valhalla është zbuluar nga lojtarët e lojës. Menjëherë pasi…
Assassin’s Creed Valhalla Review
Janë të rralla lojërat të cilat flasin për vikingët dhe kësaj here Ubisoft sjell Assassin’s Creed Valhalla e cila është loja e parë e kësaj serie që tregon për vikingët dhe jetën e tyre gjatë asaj kohe. Për ne Valhalla…
Çdo lojë e Assassin’s Creed që ne kemi renditur për ju
Kjo është renditja që ne kemi për ju përsa i përket Assassin's Creed Assassin's Creed Valhalla është pothuajse këtu, kështu që është koha të shohim mbrapa gjithë serialin. Ju nuk keni kohë për t'i luajtur të gjithë, kjo është arsyeja…
Netflix shpall një serial të Assassin’s Creed
Netflix njoftoi dje një seri të re live-action bazuar në ekskluzivitetin e njohur të Assassin's Creed nga Ubisoft. Përveç një imazhi jashtëzakonisht të shkurtër në formë teaser-i, Netflix zbuloi se Jason Altman dhe Danielle Kreinik të Ubisoft do të shërbejnë…
Manga e Assassin’s Creed Valhalla do të vijë së shpejti nga krijuesi i Vinland Saga
Kjo manga do të jetë një histori e shkurtër ku do të përfshihen ngjarjeve nga Vinland Saga dhe Assassin’s Creed Valhalla Assassin’s Creed është loja më e fundit rreth vikingëve kurse Vinland Saga është një seri anime dhe manga  rreth…
Shihni trailerin e fundit të Assassin’s Creed Valhalla
Deri tani duket shumë mirë Assassin's Creed Valhalla premton të jetë një video shumë serioze, nëse traileri i mësipërm është ndonjë gjë për të treguar. Janë dy minuta të skenave të lojës: nga shtëpia e tyre, Vikingët komplotojnë pushtimin e…
Splinter Cell VR dhe Assassin’s Creed VR të konfirmuara gjatë Facebook Connect
Përvec Splinter Cell VR dhe Assassin’s Creed VR shumë lojëra të tjera u zbuluan gjatë eventit Pas shumë thashethemeve rreth Splinter Cell VR dhe Assassin’s Creed të cilat mund do të vinin gjatë ekskluzivisht në platformën Oculus Rift, gjatë Facebook…
Assassin’s Creed Valhalla ju lejon të ndryshoni gjininë e Eivor kur të doni
Është e njëjta histori pa marrë parasysh se me kë luani, por zgjedhja do të ketë një ndikim të konsiderueshëm në lojë Ashtu si Odyssey, Assassin's Creed Valhalla do t'ju lejojë të lundroni rreth botës së saj të hapur, si…
Shikoni gameplay-in e parë të Assassin’s Creed Valhalla
Ubisoft tregon pamjet e para në lojë të Assassin's Creed Valhalla Ubisoft zbuloi Assassin's Creed Valhalla në fund të prillit në formën e një traileri kinematografik që prezantoi fansat me vikingun Eivor. Dje, Ubisoft dhe Microsoft ofruan gameplay-in e parë…