Riot do të sjellë një serial të animuar të quajtur Arcane
Duket se do të ndjekë historinë e Jinx dhe Vi. Riot Games do të sjellë "Arcane", një serial të animuar. Zhvilluesi i League of Legends postoi një trailer të plotë gjatë edicionit special të Riot Pls. Në trailer mund të…