Tag: Apex legends Mobile

Kur do të lançohet Apex Legends Mobile?
Apex Legends Mobile ka tërhequr vëmendjen e fansave në të gjithë botën dhe gjatë testeve të saj beta, loja u prit mirë për të thënë të paktën. Apex Legends Mobile më në fund ka përfunduar testet e closed beta, me…
Apex Legends Mobile mund të luhet në rajone të caktuara
Apex Legends Mobile Beta është gati për tu testuar në 5 rajone te ndryshme të Botës. Testimi do te nisë me kalimin e kohës edhe ne rajone të tjera të botes. Testimi do të realizohet nga lojtarët e Android dhe…
Valorant Mobile mund të vijë së shpejti
Kjo verë mund të jetë një nga më të sukseshmet për mobile shooters, dhe fansat e Valorant mund të jenë shumë të kënaqur me arsyen pse. Gjatë muajve të fundit, ka pasur thashetheme të shumta që një numër titujsh AAA…