Tag: anniversary

World of Warcraft feston 17-vjetorin me evente dhe shpërblime
World of Warcraft po mbush 17 vjet këtë vit dhe Blizzard po feston me shpërblime të reja si pjesë e një eventi të veçantë përvjetorin. Siç detajohet nga Blizzard, duke filluar nga 15 nëntori dhe duke zgjatur më 6 dhjetor,…
World of Tanks do të sjellë një event masiv për 10 vjetorin e lojës
World of Tanks ka një event shumë të veçantë që vjen këtë vit Siç u njoftua në një njoftim për shtyp, këto festime do të vijnë në lojë si një seri "pesë akte tematike", e para nga të cilat lançohet…