Tag: Amazon Prime

Merrni 7 lojëra falas nga Amazon Prime
Shtatë lojëra falas janë aktualisht në dispozicion për anëtarët e Amazon Prime. Lidhja falas e Prime Gaming në nëntor 2022 përfshin Fallout: New Vegas Ultimate Edition, WRC 9, Indiana Jones dhe The Last Crusade, Facility 47, Etherborn, Whispering Willows dhe…
Merrni këtë lojë Lord Of The Rings falas
Një nga lojërat më të mira të Lord Of The Rings është falas me Amazon Prime Është koha për ofertat mujore të tetorit të Amazon Prime. Në rast se e keni humbur, edhe PlayStation zbuloi titujt pa pagesë të nivelit…
Çfarë do të sjellë falas Prime Gaming gjatë Shtatorit?
Prime Gaming jep pothuajse çdo muaj goxha gjëra falas për abonuesit e tij duke filluar nga lojërat dhe deri tek gjëra in-game falas. Por çfarë do të kemi falas për muajin shtator në Amazon Prime Gaming? Muaji shtator është i…
Amazon Prime zbulon lojërat falas për muajin Gusht
Çdo muaj, Amazon Prime Gaming ofron një numër lojërash falas dhe items in-game çdo muaj për abonuesit e tij në Amazon Prime. Dhe meqë gushti ka ardhur më në fund, Prime Gaming ka zbuluar se çfarë do të sjellë gjatë…
Amazon Prime dhuron 6 lojëra falas për muajin gusht
Zbulohen lojërat e reja falas nga Amazon Prime Është shpallur grupi tjetër i lojërave PC falas për anëtarët e Amazon Prime. Lista Prime Gaming i gushtit 2022 përfshin gjashtë lojëra falas - StarCraft: Remastered, ScourgeBringer, Recompile, Beasts of Maravilla Island,…
Mass Effect Legendary Edition falas për pak kohë
Mass Effect Legendary Edition, një trilogji epike që ju lejon të luftoni, negocioni dhe të kaloni nëpër kozmos, është krejtësisht falas për t'u shkarkuar dhe mbajtur këtë javë. Nëse nuk e keni luajtur kurrë trilogjinë e dashur RPG-shkencore të BioWare,…
Fansat po e urrejnë dokumentarin e Paul Pogba
Dokumentari i Pogba-s në IMDB: 'The Pogmentary' i jepet 1 yll nga 5 prej fansave, teksa seriali i ish-yllit të Man Utd dështon Fituesi i Kupës së Botës është bërë subjekt i emisionit të tij në Amazon Prime, por shikuesit…
Amazon do të japë falas 30 lojëra për Prime Day
Çdo vit Amazon organizon Prime Day ku abonentët e Amazon Prime do të marrin shpërblime dhe ulje të ndryshme. Dhe këtu nuk do të mungojnë as gamers të cilët do të marrin plot 30 lojëra të ndryshme falas. Këto lojëra…
Këto janë lojërat falas në Prime Gaming për Maj 2022
Amazon Prime Gaming sjell pothuajse çdo muaj lojëra dhe shpërblime falas për abonuesit e Amazon Prime ose Amazon Video Prime. Dhe muaji maj 2022 nuk kishte si të ishte ndryshe. Lojërat falas që do të vijnë për abonuesit e Amazon…
Amazon Prime Gaming zbulon lojërat falas për muajin Shkurt
Çdo muaj, Amazon Prime Gaming ofron një numër lojërash falas dhe items in-game çdo muaj për abonuesit e tij në Amazon Prime. Dhe meqë shkurti është afër, Prime Gaming ka zbuluar se çfarë do të sjellë gjatë muajit të ardhshëm.…