Tag: Aliens

Aliens: Dark Descent zbulohet gjatë Summer Game Fest
Aliens: Dark Descent, një lojë e re në serinë ikonë horror sci-fi, është shpallur në Summer Game Fest. Seriali Alien ka një histori të gjatë në lojëra, të mira dhe të këqija. Disa nga shembujt më të dukshëm vijnë nga…
Aliens: Fireteam një co-op shooter i ri do të vijë këtë verë
Videoloja e ardhshme Alien do të jetë bashkëpunuese. Sot, zhvilluesi i Cold Iron Studios zbuloi Aliens: Fireteam një multiplayer third-person shooter ku lojtarët duhet t’i mbijetojnë një sulmi të Xenomorphs të vendosur disa dekada pas filmave origjinal të Alien. Fireteam…