Akali do të bëhet nerf në Patch 10.3 të League of Legends
Sipas Riot, Akali duhet të bëhet sërish nerf Duke qënë një prej kampionëve më të fortë në lojë gjatë 2 viteve të fundit, duket se Akali do të marrë sërish një nerf të madh në update-in e ardhshëm. Dizajneri i…
5 gjëra që duhet të prisni në Patch 9.18 të LoL
Update-i i rradhës i League of Legends, Patch 9.18 është shumë afër me një datë të caktuar lançimi në 11 shtator. Ky do të jetë patch-i i fundit përpara 2019 Worlds Patch. Me shumë mundësi do të jetë më e…
Akali do të bëhet nerf dhe Lee Sin do të bëhet buff në patch 9.18
Gjithashtu dhe shumë ndryshime të tjera do të vijnë në Patch 9.18. Riot Games ka zbuluar ndryshimet që planifikojnë të bëjnë për update-in e rradhës të League of Legends, Patch 9.18. Lead Gameplay Designer i League of Legends Mark "Riot…