Tag: AI

Një lojë e Guardians of the Galaxy është në zhvillim
Ekipi pas lojërave Deus Ex po merret me një nga grupet më të famshëm të superheronjve të Marvel-it. Sipas E3 2021, botuesi Square Enix zbuloi se Eidos Montreal, studio prapa lojërave si Deus Ex: Human Revolution, po punon për një…
Google thotë se inteligjenca e tyre artificiale është më e aftë se njerëzit
Google pretendon jo vetëm që ka bërë një AI që është më i shpejtë dhe aq i mirë, edhe sikur të mos jetë më i mirë se njerëzit në modelimin e çipeve, gjigandi i internetit po e përdor atë për…
Droni i pakomanduar sulmon ushtarët në Libi
Frika nga robotët vrasës është aq e vjetër sa vetë robotët, persona si Elon Musk dhe Sam Harris kanë argumentuar prej kohësh se AI përbën një kërcënim serioz për civilizimin njerëzor. Por nëse jeni në panik për UA ose robotë,…
Sony po trajnon ‘AI Agents’ për të luajtur lojëra me/dhe kundër lojtarëve
Si dikush që është rritur në një shtëpi me një fëmijë të vetëm, diçka si kjo mund të jetë vërtet tërheqëse. Kur luaja lojëra kur isha fëmijë, shpesh kuptoja që lojërat ishin ose shumë të vështira për t'u lehtë. Vetëm…
Judge my Spotify gjykon shijet tuaja muzikore
Spotify "Wrapped" i ka përmbledhur dëgjuesve të gjitha preferencat e tyre muzikore për 2020n, duke i komplimentuar për "arritjet" e tyre. Por tani ka një AI program që bën të kundërtën e kësaj. Puna e Judge my Spotify është që…
NBA 2K21 rindërton AI të lojtarëve dhe MyPlayer për next-gen
Me NBA 2K21 që vjen në konsolat e gjeneratës së ardhshme për më pak se një muaj nga tani në Nëntor, 2K po flet për disa nga tiparet e gjeneratës së ardhshme të lojërave për versionet PS5 dhe Xbox Series…
AI që bëri ban 20,000 lojtarë të CS:GO po mësohet si ta bëjë punën e saj më mirë
Rreth një muaj më parë ju informuam rreth një AI të quajtur Minerva, e cila u ndërtua nga Google dhe FACEIT për të bërë ban lojtarët që tregonin tendenca toksiciteti në Counter-Strike: Global Offensive. Minerva ka qenë aktive që në…
AI e FACEIT bëri ban 20,000 njerëz në shtator për sjellje toksike
Elementi i toksikes është një problem real në komunitetin online dhe mbi të gjitha është diçka që lë shumë impakt në lojëra. Për ta parandaluar rritjen e mëtejshme të këtij problemi, FACEIT bashkëpunoi me Google Cloud dhe Jigsaw për të…
Intel do të përdorë AI për të rregulluar nervat e dëmtuara të shtyllës kurrizore
Kjo mund të sjellë një zgjidhje për personat e paralizuar. Përdorimi i AI (inteligjencës artificiale) në mjekësi së shpejti mund të arrijë të zgjidhë një nga sfidat më të mëdha mjekësore: të sjellurin e lëvizjes në personat e paralizuar. Intel…