LeBron James dhe Adam Sandler do të bëjnë një film bashkë
"Hustle" do të vijë ekskluzivisht në Netflix. Përpara disa muajsh u raportua se aktori i famshëm Adam Sandler kishte firmosur një marrëveshje afatgjatë me Netflix për filma të rinj origjinalë në të. Pas suksesit të madh që kishte Murder Mistery,…